Sağlam Kafa Sağlam Vücutta Bulunur Satranç Turnuvası
24 Aralık 2018

Öğrencilerimizi spora yönlendirmek amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Devlet Hastanesi Başhekimliği ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce ortaklaşa “sağlam kafa sağlam vücutta bulunur satranç turnuvası”  düzenlendi.
       Turnuva sonucunda birinci olan öğrencilere Kaymakam Vekilimiz Sayın Onur Alp BIÇAKCI Bey’in bilgisi dâhilinde başhekimliğimizce bisiklet hediye edildi. Ödül töreni Kaymakam Vekilimiz Sayın Onur Alp BIÇAKCI Bey’in makamında İlçe Hastanesi Başhekimi Dr. Murat SIRAKAYA,  İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Nilgün SEÇEN, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Vekili Raşit KARACA ve okul müdürlerinin katılımları ile gerçekleşti.
        Kaymakam Vekilimiz Sayın Onur Alp BIÇAKCI dereceye giren öğrencilerimize hediyelerini verdiler.

• Sağlam Kafa Sağlam Vücutta Bulunur Satranç Turnuvası (1).jpg
  • Sağlam Kafa Sağlam Vücutta Bulunur Satranç Turnuvası (2).jpg